❤#Meet him and the geng/Monthsary❤
Friday, January 18, 2013 | 7:59 AM | 0 love drops
Hi assalamualaikum dan selamat malam semua warga yang membaca blog ni,hahhaha skema nya ayat aku. Ok jam sekarang menunjukkan 10.41malam ok,now tengah tengok maharajalawak final ennn? Hahha,today jumaat 18/1 semalam 17/1 ok nampak tajuk kat atas tu? Nak cerita pasal monthsary dulu lah,
  Ok me and azwar 17/12/2012 semalam17/1/2013 enn?So genap one month,syukur alhamdulillah dah sebulan,actly tak sangka dah sebulan sebab sekejap sangat en masa berlalu sekejap gila.Pejam celik je dah sebulan syukur alhamdulillah again! Thanks god,ok dah sebulan lalui pahit manis sama sama dia marah aku aku marah dia,semuanya dah lalui even baru sebulan tapi syukur lagi sekali kita orang jarang sangat bergaduh. Rasanya tak pernah bergaduh,serious ah rasa tak pernah bergaduh ~ Nak tahu tak siapa first wish monthsary dulu? Sayaaaa lah! Hehhe well,always me aite! Heheh,saya selalu ingat dia that's why i paling semangat nak wishh en! Sanggup ah tunggu pukul 12 semata-mata nak wish,hehe dia pun mula mula nak tidur then tak jadi alasan dia sebab nak teman saya padahal baru ingat monthsarry en sayang! ahhaha blah ah you sayang ~Hahha, then dah wish apa semua straight tidurr ngntok gila masa tu ohh. Ok this wish for  you sayang! Happy montsarry sayang, I hope we can continue this relationship until the end of the breath between us insyaAllah, thank you for there is in me for a month. You're my enemy you my friend and you too, my boyfriend, we're a month with me salute you because you never gave in to coax me, and I hope you will be owned by me forever. I hope no one will disturb our relationship, I love you to the end of my breath. "BROKEN ENGLISH OK!" 


   Todayyyy! 18/1/2013,ok pagi tadi bangun cam biasa then siap siap pegi sekolah lepak balai jap then ada baca yassin lepas baca yassin baru naik class belajar. First sekali english memang mengatok gila babi wehh,aku sampai tertidur depan cikgu ah! hahaha ngntok sangat dah tadi,then agama time ustazah ahah memang kecoh ah dengan emir semua. K pastu bm then seni balik!!!! Balik memang semangat ah enn, sebab nak jumpa capang aku..Hahah balik mandi then pegi the store qilah makan pastu pegi sekolah balik rumah balik tukar baju then lepak padang akem and the geng and azwar and the geng semua skate kat padang.Sumpah ramai gila nak mati,ada ah dalam20 semua. Budak budak padang semua ushass sleq je,Hahaha watlek ~ So tadi tengok dorang skate boringgg sebab tak dapat spend time dengan azwar sangat just tengok dia skate. Dalam pukul 6centu dia balikk,before balik dia skate dengan akem kejap lawan apa tah. Masa dia main tu ada satu part dia buat lepas tau then myrul datang cakap "Tengok bf you proo do,haha" Azwar masa tu mesti jet jet je,hahaha. Actly dah taktahu nak cakap apa,haha i'm happy today! Ok,this for today. Happy monthsary muhamad azwar bin daud! Iloveyousayang.Bye assalamualaikum.

Hearts, Hana's blog!!

♥ Past / Future ♥