❤#Muhammad Azwar bin Daud❤
Saturday, January 12, 2013 | 7:24 AM | 0 love drops
Hi assalamualaikum blogger! Dah lama enn kita tak update blog yelah now dah start sekolah pagi,bangun pagi pegi sekolah then balik sampai rumah around 2p.m pastu mandi makan makan then rest kejap tidur petang sikit bangun buat homework malam iron baju main phone kejap then tidur. Yah tu rutin hariann, suka tak suka nak buat macam mana enn this year pmr! Oh yeah saya dah larii tajuk,kejarr balik! *run* hahhaa.
     #Muhammad Azwar bin Daud? Who?Siapa dol? Korang kenal tak mamat ni?Hahhaa siapa yang kenal teruskan lah kenal ye,siapa yang tak kenal takyah ah ngada ngada nak gedik gedik kenal. He's mine! Dia milik saya ok sayang semuaaa :* Hahaha, mesti pelik enn bila kita orang couple. 17.12.2012 Yeahh,that time first meet doh memang ah malu enn tapi masa jumpa dia pun tak banyak cakap dia cakap dengan maya je masatu kita ni mana lah dia nak bertegur.Hahhaha babi je ayat,ok! Everyday bbm non-stop ok! Hahahaha,azwar sesorang yang banyak mulut, kuat membebel, ada telinga capang, suka cubit orang, kuat makan, tinggi dari saya,dia suka skate,and dia putihh macam anak mat saleh,.Hahah takda lah putih sangat ~ tapi yang penting dia manja dan kuat makan! Hahhaha,serious kuat makan ohh dahlah muka tak malu. Last friday kita orang lepak mcd then pegi ah beli makanan lepas tu kentang dia boleh balun makan sesorang bila orang nak amik mula ah dia tarik dulang apa semua.Hahah,tapi dia gurau je dia bagi makan jugak. Now enn masing masing dah busy sekolah tapi kita takda ah busy sangat macam azwar,azwar tu balik sekola makan tidur petang skate malam tuisyenn. Eeee geram je takdapat bbm,but sokay lah kadang kadang seminggu sekali kita orang jumpa tu pun if masing masing tak busy lah ;) Even susah nak spend time i'm still happy with you capang. Azwar very caring about me, bila tak makan mula lah dia nak bising.Tapi bila ada dengan dia kalau pegi beli makanan ke mesti kena makan sikit wajib dol selagi tak makan selagi tu dia suruh makan dia suap pulak tu. Hahha,semalam pi beli waffel dekat axis dengan azwar and myrul dahlah masa tu semua tengah kebulur. Hahhahah kita orang makan waffel share share je,sharing is caring!Xx.hahah, Orang kalau tengah lapar makan pun comot ahh,azwar makan comot gilaaa! Ishh apa ah mangkuk ni,hahahha.Belum one month dah banyak kenangan yang antara kita sayang, Yes! Awak memang bukan yang pertama bagi saya tapi saya harap awak yang terakhir untuk saya Azwar. Thankyou for everythings! I love you till my last breath capang! xx... Assalamualaikum!

Hearts, Hana's blog!!

♥ Past / Future ♥