❤#Assalamualaikum❤
Wednesday, February 20, 2013 | 12:41 AM | 0 love drops
Assalamualaikum warga duniaa! Hehehe, lama enn Hana tak update blog lama gilaa malas dah nak update dah takda benda nak dicerita kan.Harini update pun saje saje sebab boring.Korangg Hana..........dah single! Hurayyyy,hahha seronok pulak en? Ok,ceni cerita dia sejak akhir akhir ni azwar memang banyak sangat berubah kalau text pun kekadang hana je yang text dulu.Em...so takpa lah biar jelah Hana yang text dulu sebab tak kisah sangat,then bila kalau Hana reply "Ohok" azwar mesti takkan reply dia diam je,emm iloveyou pe semua takda wish goodnight goodmorning semua takda.Dia berubah sangat,seriously berubah.Emm,Hana tahu dia penat balik sekolah lmbat pastu petang nak skate malam takkan takda masa untuk Hana?Sejam pun dah cukup nak text ke apa,sokay Hana tetap faham dia. Ok then dia dah buat Hana centu Hana pun decide nak berubah sikit dia cam taknak lyn nampak macam dia slow slow nak tinggalkan Hana,So ready untuk kena tinggal dengan dia...Sabtu lepas memang kita orang tak text langsung semua diabaikan,then ahad dalam pukul 2 macam tu azwar text dia cakap macam macam lah Hana tak nak ingat benda tu dengan pintu hati terbuka Hana terima keputusan dia Hana hormat keputusan dia. Takpa takpa........lepas text tu k memang sedih jugak ah nangis tp..kejap je.Heheh,sebab ramai bg Hana semangat,huhu. So now I'M SINGLE BEBEH! Wohooooo,hehe single bebas tapi boring sikit lah sebab takda someone special enn.Yg ada pun crush je,tapi bukan tegur pun takpa lah Hana decide nak single sementara,nak focus trial pmr semua.Insyallah, hehe. So handsome boy come here syg! Huhu,ok this for today! Exam nak dekat dah kan korang?Goodluck ok,do the best! Bye,assalamualaikum warga dunia! xoxo.

Hearts, Hana's blog!!

♥ Past