❤#FUCKER MOODY.❤
Wednesday, February 6, 2013 | 2:34 AM | 0 love drops
Hi,assalamualaikum selamat sejahtera salam satu malaysiaa! Hahahha,macam ah blog ni ada cina india baca enn? Ok ok,assalamualaikum sekali lagi! Korang semua sihat?Kalau sihat syukur alhamdulillah,sekejap je kan dah bulan dua dalam 2013 ni. Ok,dalam sebulan lepas dah macam macam Hana lalui sendiri,dengan kawan dengan keluarga dan dengan jantung hati hana,cehhh eee gelinyaa! Hahha,ok serious lah sedih gelak ketawa kena marah sana sini semua dah lalui dengan dorang.Mana cuti thaipusam haritu the whole family Hana kita orang pergi Pulau Pangkor,yeah the best ever holiday! Masa tu seriously first time ni boat pergi snorkling semua,cari pengalaman.Hahaha,ok actly bukan nak cerita pasal semua benda ni pun,Nampak tuuu tajuk dekat atas tuu *pandang lah atas woi#FUCKERMOODY.     
      Ok today serious takda mood gila do even terpaksa senyum gelak semua,sebab.......Urm..K,pagipagi tadi je naik masuk class tetiba ada sorang cikgu perempuan ni masuk then cakap..."Ok,nama yang saya sebut ni sila bangun dan pergi kelas sebelah ok bawak beg sekali" Hana dah macam arghhh babi apa ni siaa,hm ok then Hana dengan Araa dah berdebar dah mula mula cikgu sebut nama cinaa then keluar nama "Farah Adilah bt Arifin,Nor Sabrina" then Hana pun tanya ah cikgu Sabrina mana then cikgu kata "Nor Sabrina Kamaruddin" YaAllah perasaan Hana time tu tuhan je yang tahu cemana do sebab sabrina tu hana ah,ok then Hana dengan Araa angkat beg terus blah class sebelah,Hana time tu air mata dah bergenang dah tapi still tahan then bila dah masuk class sebelah memang takdapat nak tahan ah air terjun turunn,Hana cover cover je.Hm,seriously i hate that feelings! Nak tahu tak Hana pindah class sebab apa?For me sebab yang tak munahsabar that for me lah tapi kalau org lain taktahu lah,cikgu cakap dia masukkan kita orang dekat class tu sebab Kh! Murid kh perempuan sikit,wth! Tak logik weh,takda lah sikit mana murid perempuan class tu ada lah dalam 10orang macam tu,then when i ask the kh teacher "Cikgu kenapa kita orang kena tukar class?" Then cikgu tu cakap,"Tah lah saya pun taktahu saya dah cakap banyak kali tak payah tukar saya takda masalah pun nak mengajar class tu" See!Cikgu pun takda masalah pelajar sikit ke banyak ke,semua cikgu suruh Hana redha. Seriously i can not accept this situation! Time agama kita orang gabung class so class lama Hana dengan class baru Hana tu agama sama sama lah,masuk je class lama tu jumpa balik kawan kawan class lama,hm yah memang sebelah sebelah je kan?Tapi tah lah,I am weak I am not strong like others! Saya lemah dalam bab bab berpisah ni. Time agama tu menangis je kerja Hana,hari memang asyik nangis je.Hm,Esok dan sepanjang tahun ini Hana belajar dekat class baru.Doakan Hana boleh focus dalam class boleh jawab exam and pray for the pmr! Ok,that's all for today. Bye assalamualaikum! 
                                                                     Smile as long you can!
    
                                                                                                                                          Love,Hana

Hearts, Hana's blog!!

♥ Past / Future ♥